Vemmelev Tømrerforretning blev grundlagt i 1918 og har således været med i byggebranchen i snart 100 år. Glæden ved håndværket og tilfredsstillelsen ved at udføre et godt stykke arbejde har altid været fundamentet i firmaet.

Vores tømrerfirma har med sine mange år på bagen flere kunder, hvor vi nu udfører arbejde for tredje generation i samme familie, og nu som før er mester selv med til at svinge hammer og høvl.

Opgaver, vi løser

Vemmelev Tømrerforretning udfører alle opgaver inden for tømrer/snedkerfaget, både for private kunder, firmaer og institutioner.

Vores tømrerfirma er altid klar med en god løsning, både når det gælder vinduer, termoruder, døre, trapper, isolering, køkkener, tagarbejde og diverse reparations- og vedligeholdelsesarbejder. Vi sætter også en ære i at genbruge materialer i nye projekter, alt efter kundens ønske. Er dit ønske en ny tilbygning eller et drømmehus efter din egen tegning eller skitse, så er vi klar til at medvirke til at gøre drømmen til virkelighed.

Vi har mange års erfaring med restaureringsarbejder på fredede bygninger og kirker – et arbejdsfelt, som kræver kendskab til gamle arbejdsmetoder og det rigtige materialevalg.

Alle opgaver, store som små, udføres med omhu, både iht. tilbud, overslag eller efter regning.

Du kan se eksempler på de meget forskellige opgaver, vi har løst, i menuen under “arbejdsområder”.

Og så er vi naturligvis medlem af Byg-Garanti.