Renovering af hus i Slagelse og Korsør

Professionel renovering af hus i Korsør og Slagelse. Vemmelev Tømrerforretning har lavet flere gennemgribende renoveringer af facader, huse og ejendomme. Renovering kan både sænke din energiudgift og udnytte husets areal bedre. Mangler du en tømrer i Korsør eller Slagelse til renovering af dit hus? Kontakt os uforpligtende, for et tilbud!

Professionel renovering af hus

Hos Vemmelev Tømrerforretning har vi mange års erfaring i renovering af hus i Slagelse og Korsør. Når du vælger os til din næste renovering er du sikret et professionelt resultat i høj kvalitet. Vemmelev Tømrerforretning blev grundlagt i 1918 og vores kærlig til det gode håndværk har eksisteret lige siden.
Har du brug for andre opgaver end renovering kan du nederst på siden læse mere om hvad vi ellers kan tilbyde dig. Vi kan blandt andet også stå for din næste tilbygning eller være din energivejleder.

Hjælp med byggetilladelse og energiberegning

Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt.

Vemmelev Tømrerforretning kan hjælpe dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal udfærdiges før byggeriet kan påbegyndes. Fordelen ved at vælge et firma med meget erfaring indenfor renovering af huse, er at vi kender til alle lovkrav og hele forløbet. Overlad derfor trygt processen med renovering til os!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på renovering af hus i Slagelse og Korsør!

Renovering af hus i Korsør og Slagelse

Vi kan på vores værksted fremstille den liste eller det karmtræ, du har brug for – og i alle træsorter. Hvis du skal have udført reparationer på dit hus eller din ejendom – stort eller småt, så er vi klar. For som vores gamle mester sagde:

“Alt kan ikke laves, men vi kan lave næsten alt.”

Så, skal vindskederne udskiftes, er taget på garagen utæt, skal der nyt gulv i stuen, eller skal der efterisoleres på loftet, så er vi  parate med energivenligt tømrerarbejde. Vi implementerer gerne genbrug af gamle materialer i et nyt projekt.

Kontakt os til din næste renovering

Går du og drømmer om en renovering af dit hus i den nærmeste fremtid? Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre, hvor meget det vil koste eller noget helt tredje? Du er altid velkommen til at kontakte Vemmelev Tømrerforretning for at få svar på dine spørgsmål. Ring til os på tlf. +45 58 38 21 28 eller via mail på erling@vtbyg.dk eller steffen@vtbyg.dk. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud!
Vi ser frem til at høre om dine drømme for renovering!