Trænger kirkedøren til at blive udskiftet? Vi er eksperter i udarbejdning og montering af flotte, unikke kirkedøre. Vi udarbejder skræddersyet løsninger, så du får præcis den dør, som passer til jeres ønsker og behov. Kontakt os uforpligtende, for et tilbud på jeres kirkedør.

Fokus på kvalitet

Vi lægger stor vægt på høj kundetilfreds, og sørger altid for at i er tilfreds med slutresultatet. Derfor er i med i en stor del af processen, i forhold til materialer, mønstre og kvaliteten. Uanset størrelsen på kirkedøren, så kan vi finde en løsning, som passer til jer. Vi forlader ikke stedet, før vi er sikre på at i er tilfredse, og døren er monteret og klar til brug.

Vi har mange års erfaring med udarbejdning og montering af kirkedøre i Danmark. Hvis du ønsker at se nogle af vores tidligere projekter, så vil vi kunne vise jer eksempler på tidligere kunder, som vi har opsat kirkedøre for. Vi kommer ud og besøger kirken, så vi kan foretager målinger, og høre mere specifikt omkring jeres ønsker til den nye kirkedør, og herefter kommer vi med vores ideer og løsninger til, hvad for en løsning, som vi kan komme med. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker et tilbud på en kirkedør, så du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad tilbyder vi, udover speciallavet kirkedøre?

Udover unikke kirkedøre, så har vi også stor erfaring med montering af speciallavet vinduer til kirker. Vi står for alt fra levering til montering af vinduet, uanset størrelsen og placeringen, så kan vi finde en løsning.

Alle vores vinduer er godkendte, og lever op til tidens strenge krav til u-værdier og garanti. Kort sagt, så er du garanteret, at når du bestiller et vindue eller kirkedør hos os, så kan du føle dig tryg gennem hel processen.

Kontakt os uforpligtende

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til materiale, farver, mønster osv. så du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi være klar til at besvare dine spørgsmål.